• <nav id="mgemy"></nav>
  • <menu id="mgemy"><tt id="mgemy"></tt></menu>
  • <menu id="mgemy"><tt id="mgemy"></tt></menu>
  • <menu id="mgemy"><tt id="mgemy"></tt></menu>
  • 小學資源網│小學數學│小學語文│小學英語│小學試卷│flash課件

    小學四年級開心英語5.6單元評價練習題

    時間:2018-07-06 13:51來源:網絡 作者:小學資源網 點擊:
    2017 2018 學年度第二學期 小學四年級開心英語單元評價練習題(三) (Unit 5 Unit 6) Class __________ Name ______________ No. _______ Mark ___________ 同學們,請認真書寫和保持卷面整

    2017 — 2018 學年度第二學期
    小學四年級開心英語單元評價練習題(三)
    (Unit 5 — Unit 6)
    Class __________  Name ______________  No. _______  Mark ___________

    同學們,請認真書寫和保持卷面整潔。本試卷有清潔分(3分)。
    清潔分得分:______________
    I  聽  力  部  分(40分)
    一、聽錄音,選出你聽到的選項,把字母編號寫在括號里。(10分)
    (     ) 1. A. who              B. whose              C. those
    (     ) 2. A. teacher            B. teaching            C. teach
    (     ) 3. A. skirt              B. first                C.shirt
    (     ) 4. A. car              B. card                C. arm
    (     ) 5. A. writer            B. write               C. writing
    (     ) 6. A. these             B. they               C.them
    (     ) 7. A. mice             B. mine               C. nine
    (     ) 8. A. coat              B. note               C. boat
    (     ) 9. A. driver            B. writer              C. worker
    (     ) 10. A. shirt            B. shoes              C. shorts

    二、聽錄音,用阿拉伯數字給下列圖片排序。(12分)


    三、聽錄音,選擇正確的答語。(10分)
    (      ) 1. A. She’s a doctor.       B. He’s a doctor.     C. I’m a doctor.
    (      ) 2. A. No, he doesn’t.       B. Yes, I do.        C. Yes, she does.
    (      ) 3. A. It’s your.            B. It’s Lisa’s.       C. It’s my.
    (      ) 4. A. Watch TV.           B. A driver.        C. A toy car.
    (      ) 5. A. Yes, they are.        B. They’re Jenny’s.     C. Yes,It’s Jenny’s.
    (      ) 6. A. It’s my mother.   B. It’s my mother’s.   C. Yes, it’s my mother’s.
    (      ) 7. A.Yes, I do.            B. Yes, he does.      C. No, he isn’t.
    (      ) 8. A.Yes, I am.           B. Yes, she is.        C. No, they aren’t.
    (      ) 9. A. Yes, it’s hers.        B. Yes, it’s mine.     C. Yes, it’s Gogo’s.
    (      ) 10. A. He wants to be a magician.        B. I want to be a firefighter.
    C. They want to be doctors.
    四、聽錄音,把句子補充完整。(8分)
    1. Is this your blue                  ?    Yes, it is.
    2 Whose ________________ and ________________ skirt is this?
    3. What ________________ he do?   He’s a ________________.
    4. Does he ________________ to be a _______________ ?     No, he doesn’t.
    5. Are these shoes ________________?     Yes, they are.
    Ⅱ  筆  試  部  分(57分)
    一、選詞填空。(12分)
    1. The birds are ________________ ( sing , singing ).
    2. Are these mom’s                  ( sock , socks ) ?   I don’t know.
    3. Is that __________ ( your , yours ) coat ?   No, it’s not __________ ( my , mine ).
    4. _________ ( Our , Ours ) shoes are blue.  _________ ( Their, Theirs ) are brown.
    5. Tony wants _____________ ( be , to be ) a firefighter.
    6. The writers _____________ ( have , has ) ten red balloons.
    二、在方框里選擇詞語填空。(6分)


    A: Hello! My ________________ is Peter.
    B: Hello! Peter. Nice to meet you. What do you ________________?
    A: I’m a ________________ ________________. I work in a taxi.
       What ________________ you?
    B: I am a ________________.
    三、選擇題。(15分)
    (     ) 1. What does your brother want to be ?               .
    A. He wants to be a doctor.   B. He wants to watch TV.  C. He’s a doctor.
    (     ) 2. Does he           be a driver ?.
    A. want           B. wants to            C. want to
    (     ) 3. What        Ben want to be ?  He ________ to be a story writer .
    A. do , wants       B. does , want       C. does , wants
    (     ) 4. Whose ___________ are these ?    They’re ________.
    A. shoes , Gogo     B. cap , Tony’s      C. socks , Jenny’s
    (     ) 5. ___________ pen is this ?   It’s Jenny’s.
    A. Who’s          B. Whose           C. What
    (     ) 6. This is         bag.  __________ is blue.
    A. her , He         B. her , Mine        C. her , My
    (     ) 7. This soccer is           .
    A. Tom and Jim’s     B. Tom’s and Jim’s     C. Tom and Jim
    (     ) 8. Is this           shirt?   Yes, it’s mine.
    A. her              B. your            C. yours
    (     ) 9.          she ?   She’s my mother .
    A. Who           B. Whose           C. Who’s
    (     ) 10. Here’s a book          you.
    A.  at             B. for             C. to
    四、連詞成句。(10分)
    1.  Gogo , a , be , police , wants , to , officer   ( . )
                                                                
    2.  she , is , teacher , math , a   ( ? )
                                                                
    3.  whose , green , is , sweater , and , purple , this   ( ? )
                                                                
    4.  bed , shoes , Jenny’s , the , under , are   ( . )
                                                                
    5.  Ben’s , want , does , brother , be , office worker , to , an   ( ? )
                                                                
    五、看圖填空,完成句子,每空一詞。(9分)
    1. Is this your                   ?          圖1
      No, it isn’t              .              
                                         
    2. What do you want to _____________ ?
    I want to be a __________________.                               圖2

    3. Whose              is this ?             
    It’s Tony’s.                             圖3

    4. __________ she want to be a _________________ ?                   圖4
    Yes, she does.                                              

    5. Is he a bus driver ?                                              圖5
    No, he isn’t. He’s a __________ ____________.                      
    六、閱讀理解。(5分)
    Hello! I am Jenny. I am ten years old. I am a student. I am from the USA. My Dad is a doctor. He works in a hospital. My Mom is an English teacher. She works in a school. Tony is my brother. We are in the same(相同的)school. I want to be a singer(歌手). My brother wants to be a police officer.
    根據短文內容,回答問題。
    1. What does Jenny’s Mom do ?
    __________________________________________________________
    2. What does Jenny’s Dad do ?
    __________________________________________________________
    3. Does Jenny want to be a teacher ?
    __________________________________________________________
    4. What does Tony want to be ?
    __________________________________________________________
    5. Where does Jenny’s Mom work ?
    __________________________________________________________
    聽力材料及參考答案

    一、聽錄音,選出你聽到的選項,把字母編號寫在括號里。(10分)
    1. B. whose   2. A. teacher   3. C. shirt   4. B. card    5. A. writer 
    6. C. them     7. B. mine     8. A. coat     9. C. worker   10. C. shorts

    二、聽錄音,用阿拉伯數字給下列圖片排序。(12分)
    1. police officer    2. T-shirt      3. firefighter    4. coat    5. office worker
    6. sweater        7. taxi driver    8. shirt

    3  4  1  8
    2  7  6  5

    三、聽錄音,選擇正確的答語。(10分)
    1. ( A )  What does she do?
    2. ( C )  Does she want to be a nurse?
    3. ( B )  Whose dress is this ?
    4. ( C )  What do you want ?
    5. ( A )  Are these Jenny’s shoes?
    6. ( B )  Whose ruler is this?
    7. ( C )  Is your father a bus driver ?
    8. ( C )  Are they teachers?
    9. ( B )  Is this your shirt?
    10. ( B )  What do you want to be?

    四、聽錄音,把句子補充完整。(8分)
    1. dress                2. purple , pink         3. does , firefighter
    4. want , nurse          5. theirs   
    筆試部分答案

    一、1. singing       2. socks       3. your , mine       4. Our , Theirs
    5. to be         6. have

    二、name      do      taxi driver      about     writer

    三、1. A      2. C     3. C     4. C     5. B
    6. B      7. A     8. B      9. C     10. B

    四、1. Gogo wants to be a police officer.
    2. Is she a math teacher?
    3. Whose green and purple sweater is this?
    4. Jenny’s shoes are under the bed.
    5. Does Ben’s brother want to be an office worker?

    五、1. T-shirt , mine      2. be , teacher    3. cap     4. Does , doctor   
    5. taxi driver

    六、1. She is an English teacher.
    2. He is a doctor.
    3. No, she doesn’t.  She wants to be a singer.
    4. He wants to be a police officer.
    5. She works in a school.
     

    四年級英語56單元試卷下載
    ------分隔線----------------------------
  • 100_news
  • 10_news
  • 11_news
  • 12_news
  • 13_news
  • 14_news
  • 15_news
  • 16_news
  • 17_news
  • 18_news
  • 19_news
  • 1_news
  • 20_news
  • 21_news
  • 22_news
  • 23_news
  • 24_news
  • 25_news
  • 26_news
  • 27_news
  • 28_news
  • 29_news
  • 2_news
  • 30_news
  • 31_news
  • 32_news
  • 33_news
  • 34_news
  • 35_news
  • 36_news
  • 37_news
  • 38_news
  • 39_news
  • 3_news
  • 40_news
  • 41_news
  • 42_news
  • 43_news
  • 44_news
  • 45_news
  • 46_news
  • 47_news
  • 48_news
  • 49_news
  • 4_news
  • 50_news
  • 51_news
  • 52_news
  • 53_news
  • 54_news
  • 55_news
  • 56_news
  • 57_news
  • 58_news
  • 59_news
  • 5_news
  • 60_news
  • 61_news
  • 62_news
  • 63_news
  • 64_news
  • 65_news
  • 66_news
  • 67_news
  • 68_news
  • 69_news
  • 6_news
  • 70_news
  • 71_news
  • 72_news
  • 73_news
  • 74_news
  • 75_news
  • 76_news
  • 77_news
  • 78_news
  • 79_news
  • 7_news
  • 80_news
  • 81_news
  • 82_news
  • 83_news
  • 84_news
  • 85_news
  • 86_news
  • 87_news
  • 88_news
  • 89_news
  • 8_news
  • 91_news
  • 92_news
  • 93_news
  • 94_news
  • 95_news
  • 96_news
  • 97_news
  • 98_news
  • 99_news
  • 9_news
  • 100_news
  • 10_news
  • 11_news
  • 12_news
  • 13_news
  • 14_news
  • 15_news
  • 16_news
  • 17_news
  • 18_news
  • 19_news
  • 1_news
  • 20_news
  • 21_news
  • 22_news
  • 23_news
  • 24_news
  • 25_news
  • 26_news
  • 27_news
  • 28_news
  • 29_news
  • 2_news
  • 30_news
  • 31_news
  • 32_news
  • 33_news
  • 34_news
  • 35_news
  • 36_news
  • 37_news
  • 38_news
  • 39_news
  • 3_news
  • 40_news
  • 41_news
  • 42_news
  • 43_news
  • 44_news
  • 45_news
  • 46_news
  • 47_news
  • 48_news
  • 49_news
  • 4_news
  • 50_news
  • 51_news
  • 52_news
  • 53_news
  • 54_news
  • 55_news
  • 56_news
  • 57_news
  • 58_news
  • 59_news
  • 5_news
  • 60_news
  • 61_news
  • 62_news
  • 63_news
  • 64_news
  • 65_news
  • 66_news
  • 67_news
  • 68_news
  • 69_news
  • 6_news
  • 70_news
  • 71_news
  • 72_news
  • 73_news
  • 74_news
  • 75_news
  • 76_news
  • 77_news
  • 78_news
  • 79_news
  • 7_news
  • 80_news
  • 81_news
  • 82_news
  • 83_news
  • 84_news
  • 85_news
  • 86_news
  • 87_news
  • 88_news
  • 89_news
  • 8_news
  • 91_news
  • 92_news
  • 93_news
  • 94_news
  • 95_news
  • 96_news
  • 97_news
  • 98_news
  • 99_news
  • 9_news